Descriere

Vand pui de gaina Kabir (hibrid de calitate - carne - oua), adusi la varsta de o zi din Italia de la Avizoo si crescuti de noi cu furaje preparate acasa, 100% naturale).
Puii au in acest moment aprox. 900 de grame, iar pretul de vanzare de aprox. 11 Lei (se calculeaza la 12, 5 Lei/ kg. ).
Pretul per bucata va creste deci o data cu cresterea in greutate.

Se pot livra in Bucuresti doar sambata si duminica (pe baza de comanda telefonica, fara avans), intr- un loc stabilit de comun acord cu clientul.
Puii se pot achizitiona si direct de la ferma (Com. Borcea, Jud. Calarasi), oricand doriti.


Singurul producator din lume de pui KABIR este firma AVIZOO / EUROAGRICOLA S. S. , care are exclusivitate in acest domeniu. Cu un bagaj genetic de exceptie, conditii de biosecuritate maxime si un potential uman de inalt profesionalism, au reusit sa produca si sa mentina pe primul loc pe piata mondiala, un pui de gaina perfect adaptat la conditiile de mediu. Vaccinarea puilor contra Bolii lui Marek se face cu vaccin bivalent prin coaja oului, cand embrionul de pui are 18 zile si nu dupa ecloziune ca in alte statii de incubatie din Europa.

O gaina KABIR incrucisata cu cocosi locali va transmite genele sale si generatiilor viitoare, lucru care se va vedea prin greutate, talie, rezistenta la boli si la factorii de stres ( in special la caldura). O gaina KABIR poate face pana la 200 oua pe an. Puiul KABIR este superior celorlalte rase, prin ritmul rapid de crestere, conversiei eficiente a furajelor si a adaptarii la conditiile de crestere in gospodariile populatiei. O pasare adulta poate atinge si 5- 6 kg ( gaina) si 7- 8 kg (cocosul).

Contact

0721.875.340
Email: puikabirbucuresti@yahoo.com
vand Pui de gaina kabir (Avizoo Italia)